Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I glappet mellan årstider

Fram och tillbaka över öresundsbron.
Pelarna framkallar ljud och ljusfenomen, bekanta.
København H viskar "hej igen".

Sist jag var här var mina kinder något mer gyllene,
och osynliga fingrar tryckte mig i ryggen.
Nu trampar jag på löv och drar jackärmen ned över handen.
Virvlar runt en kväll.

Det är bara två veckor som gått.
Ändå känns det som en evighet.
Ändå bleknar minnen med hög hastighet.




Fri vers av Novemberrus
Läst 377 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-14 16:50



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Stämningsfullt och mycket träffande tack
2019-11-15

  annapoem
Visst går det så fort, alldeles för fort. Och jag är inte redo att släppa sommaren och all dess magi
2018-09-14

    ej medlem längre
Gillade rubriken och lika mycket innehållet!
2018-09-14

  SatansSon VIP
fint diktat om köbenhavn. har själv inte varit där på snart fyrtio år. var på väg till amsterdam då.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus