Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting är egentligen särskilt vackert med kärlek; -krasst handlar det när allt kommer kring om två egoister som gör just allt för att vinna, allt för att vara den enda som finns,,


Amorösa malströmmar


två kroppar smälter samman som
vore de två vatten
en bäck som porlande smälter samman
med en annan, mjukt rullande genom
naturen för naturens egen kraft

-tills de inser att de mötts

plötsligt blir de en ström, ett vilt
monster som skövlar allt i sin väg


Ett primalt otyg svårare att göra sig
kvitt än all jordens samlade svamp,
ett vansinnigt ohyggllum grotesk nog
att bli vacker,

sin tvetunga natur till trots





Fri vers av Gawain VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-27 01:58



Bookmark and Share


  Ninija
POW
2010-04-19

    JJ VIP
Och ändå söker vi den, och kan snudd på dö för den... en jäkligt bra dikt! Mvh. JJ.
2010-04-08

  aol
bara så ruggigt bra skriftat
2010-04-02

  peter markurth
kanon
2010-03-27

  kråkan VIP
..humm..precis som jag trodde..bäst å låta bli me det där..me kärlekar..ska leka kurragömma istället..
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP