Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte

Sluta inte säga de där sakerna
Sluta inte röra vid mig på det där sättet
Sluta inte kyssa mig på halsen
Sluta inte hålla mig i handen
Sluta inte överraska
Sluta inte tala
Sluta inte se mig

För om du gör det
Då bär det av rätt ut i skogen

Nej min älskade
Det är inget hot
Det är bara så det fungerar

Ta min kärlek för given
Men inte mig




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson