Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra morgnar

Våra morgnar vid frukostbordet var en av de bästa stunderna på dagen
Då när det bara var du och jag

Jag visste att du var där redan innan jag klev in i köket
Jag kände det på doften
Din doft av brasrök och tjära

Vi satt där
Ibland under småprat
Ibland i vår speciella tystnad av samförstånd

Varma, långsamma, stillsamma morgnar
Som gjorde resten av min dag ljus

När du försvann
Blev morgnarna i köket
En av de värsta stunderna på dagen




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 08:15



Bookmark and Share


  Hawk
vackert skrivet med hög igenkänningsfaktor.
Visst kan det bli oerhört tomt efter någon man håller av.
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson