Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland

Ibland är jag vacker
Ibland är jag ingenting
Ibland tror jag att jag vet hur det är
Ibland har jag fel
Ibland behövs en massa ord
Ibland inga alls
Ofta njuter jag av stunden
Ibland blir det jobbigt efteråt
Ibland kan jag inte sova
Ibland kan jag inte vara vaken
Ibland är jag stark
Ibland är det bara som det verkar
Ibland skriver jag en dikt
Oftast låter jag bli




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 14:56



Bookmark and Share


  LassO
vacker
2010-03-29

  Poetblod
Plötsligt händer det!
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson