Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en av dina gamla tandborstar

Jag är bara en av dina gamla tandborstar
Vilka är de andra tandborstarna som står här?
Men jag stannar en stund
"För din och för min men inte för kärleks skull"
Sorg men ingen smärta
Glädje över närheten, sorg över tomheten
Över att jag vet att någon annan kan ge mig tusen gånger mer
Så går jag
Den här gången utan tårar
Den här gången med lättare steg
Och ett lättare hjärta




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-27 14:58



Bookmark and Share


  LassO
sorglig men skön
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson