Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nacke

Jag försöker fokusera på den knastertorra rösten där framifrån
Men det enda jag kan tänka på är din nacke

Du har sjutit bak stolen
Så det bara finns några decimeter bord mellan mig och den där nacken du har

Om du bara visste hur jag längtar
Det kräver all min behärskning
För att inte sträcka ut handen
Och smeka den bara huden
För att inte luta mig fram
Och låta mina läppar glida över nackfjunen

Knarrgubben mal på
Och jag sätter mig på mina händer




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson