Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina fingertoppar

När dina fingertoppar rörde vid mina
Spreds i min kropp ett jubel utan motstycke
För då visste jag
Fick det bekräftat
Att du längtat
Precis som jag




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-29 14:41



Bookmark and Share


  Hawk
Den här var otroligt vacker!
Kort och kärnfull...
2010-03-31

  LassO
lovely
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson