Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde ha sagt dig sanningen

- Känner du något som luktar?
Och jag, som så ofta berömmer mig med att vara rak och ärlig, svarar:
- Nej
Med hurtig konstlad röst
Och så skäms jag
För jag borde ha svarat:
- Ja, det är nog du som luktar svett
Men hur tusan skulle jag kunna säga så
Till någon jag inte känner alls
Jag förmådde bara inte
Och jag skäms
Skäms, skäms och skäms




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-29 17:10



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Nej inte behöver diktaren skämmas. jag skulle låtit bli att säga något, för jag inte orkade..
och svett kan vara vackert:) men äckligt..
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson