Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna gråkalla dag

När jag gick genom Vasaparken
Denna gråkalla dag
Längtade jag efter gräset och solen
Där vi skulle slå oss ner
Med mat från snabbthaien du vet
I sina papperskartonger
Och med det underbara, varma brödet med smör i
Och vi skulle äta
Och sen skulle vi hångla
Och njuta
Av livet




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 13:31



Bookmark and Share


  LassO
LOvE it
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson