Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp fångarne loss - det är natt!

 

 

med radion som fond

ljudvägg



isoleras tankar

känslor



de kan inte fly mig nu

ej heller



korsbefruktas utifrån






Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-01 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP