Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hinner inte vara här så mycket som jag skulle vilja
förbereder som bäst inför festen på söndag

Grattis på mig då! ;-)




Glad Påsk, kära vänner!

 


Dammvippan viner

och solen skiner

på folk och kaniner

 

(påskharar)






Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 633 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 13:32



Bookmark and Share


  aol
glad påsk käre vän,
2010-04-02

  erkki
... se vårglada miner
och festendorfiner
väcks upp utav viner
så ock vitaminer
på dagen som din är (suck)
2010-04-02

  Måna N. Berger
Stort Grattis och Glad Påsk!
2010-04-02

  Akke
Glad Påsk och Grattis!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP