Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cris + Tina

 

Lagar gärna mat ihop.




Fri vers av Cris
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 18:09



Bookmark and Share


    Jnåt
det blir rätt hur som helst. strävan att bli mätt av god mat ser jag inte som särskilt privat syfte... ;-)
2010-04-05

  Jessica Ebbesson
Stjärnkockarna tillsammans ;-)
2010-04-04

    tramp
låter gott detta !

till efterätt önskar jag slippa snusförnuftiga kommentarer !

.-)
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris