Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bära





en skatt







Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 11:35



Bookmark and Share


  Nina V A
:) jag blir liksom glad och en smula hemlighetsfull som om det vore
något alldeles speciellt, som det ju kan vara

en skatt, vilken, vad
och själva bärandet


tre ord


en hel historia
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson