Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville ge dig det som fanns bakom mina revben.


det är april och du säger
du säger du behöver tid
och jag väntar

men häggen
syrénen och sommarhimlarna
finns bara i en sekund älskling


och vi kanske aldrig någonsin
var menade för varandra
men det var så länge sedan
jag kände en annans hjärta slå som ditt


det är april
och jag vill inte lämna dig bakom
jag cyklar hemifrån genom en stad som är blå
det finns ingen här
husen är så tysta

jag ville ge dig det
som fanns bakom mina revben
innanför hud
jag vet inte varför
men jag ville ge dig allt

och du springer genom dina skogar
du rusar till ditt
din stad var aldrig min
och jag tror jag måste värja mig
för att återfå min andning


det är april
och du säger du behöver tid

vi kanske aldrig
var menade för varandra
men jag vill behålla dig
genom syrén


jag vill inte lämna dig
på kanten av en vår











Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 711 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-04-06 11:49



Bookmark and Share


  Hanna Wallén
Så vackert!! Du har verkligen förmågan att beröra. Smidigt, skickligt och som sagt, oerhört vackert.
2010-04-22

    ej medlem längre
En text som får mig att vilja krypa ner mellan himmel och jord, någonstans mitt i mellan, och bara stanna där. För den är så vacker..
Kan inte plocka ut något litet för allting i sin helhet är så där perfekt.
Men älskade

"och vi kanske aldrig någonsin
var menade för varandra
men det var så länge sedan
jag kände en annans hjärta slå som ditt"
2010-04-17

  Baystream
Åååh så smärtsamt fin, jätte bra skrivet! Applåd.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP