Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den 7/6-2005. Den handlar om mig och min pojkvän. Vi har levt så olika liv, har så olika åsikter och är så olika, men ändå passar vi ihop.


Lika, olika

Så lika, men ändå så olika
Så olika liv
Så olika på alla sätt och vis
Är det därför vi passar så bra ihop?
Som två pusselbitar..
De måste vara olika för att passa..
Passa ihop..




Fri vers av Cicki
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-11-07 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki