Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7/6-2005 skrev jag denna också. Funderade lite angående mig och min pojkvän. vid detta datum hade vi varit tillsammans i 2 ½ månad ungefär..


En knut

Vi flätar ihop våra fingrar..
Undra om de kommer bli en knut en dag?
En knut som aldrig går att knyta upp..
Så att vi sitter ihop för evigt..




Fri vers av Cicki
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-11-07 21:22



Bookmark and Share


  Charly
Harligt beskrivande om samhorighet
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki