Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/11-2005 skrev jag denna. Handlar också om min pojkvän. Nu har vi varit tillsammans i mer än 7 månader.


Älskar

älskar när du tar på mig..
stryker dina fingrar i min panna,
längst min kind och i mitt hår.
älskar dina armar och när du håller om mig utan någon speciell anledning.
älskar att vara nära dig.
älskar när du pussar mig på kinden och när du ler mot mig.
älskar dina ögon och hur du tittar kärleksfullt på mig.
älskar att du älskar mig.
men mest av allt
så älskar jag dig!




Fri vers av Cicki
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-11-07 21:24



Bookmark and Share


  yoyyo
vackert, fin :)
2006-02-06

  Charly
Mycket vackert skrivet om karleken...
2005-11-07

    Miranda
åh, denna känslan
känner jag igen:)
härligt!
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki