Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kärt minne




Den där speciella linjen...


En gång i tiden var jag slank. Naken låg jag på sidan, kröp närmare min älskling. Han lät sin blick och hand följa min kontur från bröstet nedöver höften, stannade till och mumlade med tjock röst "Herregud, vad du är vacker! Och den här linjen, från midjan till höften..." Han tystnade men lät handlingen tala med tusen ord...

Ett mycket kärt minne att återvända till när livet känns extra svårt. Ja, annars också. ;-)





Prosa av Caprice! VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-11 21:07



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat vännen,
2013-04-25

  LassO
underbar
2010-07-18

  Måna N. Berger
Jag tycker den är fin! Sådana ömma stunder kan man tänka tillbaka på och värmas av,långt efteråt.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP