Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets stora bok...



där står merparten i början

men det är väl
för att man ska ha något

att leva på

när man inte längre orkar göra
nya minnen...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-12 20:07



Bookmark and Share


  Peter Matsa
klokt!
2010-04-14

  aol
så sant
2010-04-13

    ej medlem längre
Det är som med första barnet. Det barnet har man massor av fotografier av men det trede barnet syns knappt i några kort:)Tänkvärd!
2010-04-13

  Monika A Mirsch VIP
en god aforistik dikt - mjukt innehåll och texten flyter skönt
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP