Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förr sjöng talgoxen 'sitsi-tu sitsi-tu'
nu hetsar den med 'sitsu sitsu'
som den värsta dans på stockholmska




Storstadsanpassad haikusvit


nära naturen
alstras underskön haiku
hur gör övriga...

stressande storstad
ändrade talgoxens sång
sitsu sitsu - holk...

sädesärlans vipp
minner om barndomsdagar
snart inom hörhåll...

getingen sover
än dröjer sommarhettan...
tids nog fobiskrik

våren, min syster
gör mig lyckligen yster
vid fåglarnas "knyst"




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 16:14



Bookmark and Share


  Anna*
Fin Haikusvit med vårkänsla!
2010-04-14

  Quasimodo
Härligt fin och med glimten i ögat !!
2010-04-14

  DerMond
Får vårkänslor! :) Fint skrivet på ditt särskilda lekande sätt. <3
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP