Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man slits mellan Musan och horisontalläge (som lindrar smärtan avsevärt)




Smärtsambivalens... jo!

Melodi: "Jämtlandssången"


Ack, förr i tiden mänskan trodde
att smärta var ett straff, man glodde
på syndaren, spotta' hånfullt och kände sig så god
Men nuförtiden vet man bättre
att smärtan gör ens sinne lätt're
när den försvunnit
har glädjen runnit tillbaks in i vårt blod

Jag har så ont att jag kvider
fast jag skriver stritt
Men yttre bekymmer ej strider
dem jag blivit kvitt...
Ty Musan tangenterna rider
vill blott se till sitt
hon tömmer tanken
i diktardranken
ett verk slipas, blir smitt...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-14 16:54



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Ja, jag säger då det. De é skit med att ha ont.
2010-04-15

  Måna N. Berger
Gå till doktorn jänta! Så där kan du inte ha det!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP