Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tålamod är inte alltid en dygd...




Inruption efterlyses



en omvänd eruption
vore av godo

att Vulkan.se ville sluka
inlagan till

min första diktsamling



nummer två
väntar

nästan lika otåligt



för att inte nämna
den tredje...








Fri vers av Caprice! VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 23:12



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Tack för denna förnämliga upplysning om att ”Vulkan” kan ha ett djupt och abstrakt innehåll.
Lycka till med din nya bok!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP