Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVDANS?


Jag dansar på slak lina
där nere till vänster; liv och död
där nere till höger; död och liv.
Vilket skall jag välja?
liv och död - död och liv?

En ekvation så hopplös
jag letar ett `eller´ - inte ett `och´
liv eller död - död eller liv…
Jag dansar på slak lina,
rakt fram; inte vänster, inte höger.

Vilket blir rätt?
vilket blir fel?
höger?
vänster?
rakt fram?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 199 gånger
Publicerad 2005-11-08 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors