Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undrar jag om min kära tårtskaparvän
tar sig därifrån som planerat...




Från New York till Svedala



den sträckan kan man inte
tillflygalägga just nu

står du i morgon
på Central Station

och ber om

torrlagd ocean...

lunka på, lunka på
vägen synes mycket lång...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-17 01:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
du tillordalade lunkandet - du gjorde det mycket mycket meningfullt - insiktsfullt
2010-04-17

  Ingela Svenson VIP
Kär nån! Där tog livet en ny vändning! Så får du finna ett nytt liv i fjärran land! Men kanske går det till slut en båt...?Men snart så flyger de väl igen
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP