Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dragen genom diktmangeln igen...




Frotterad och fulstruken...


Forcerad
färserad

fascinerad


jo, för fan!


skymtar gleslekta
forsblänk

fiskepärlor försåtligt
gömda

i sillstim



dyker längre ner
mot saltet...

under  bottenskrapet


de fängslade erinnyerna
klagar

putsar drömlagret
en sista gång

omfamnas av Lethe
upplöses

stöts
blöts

får en stöt
katapult mot ytan


återtager manteln
algfri



oh yeah, oh yeah!






Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-17 04:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vilken ordlek, ett sånt drag...härligt att läsa!!
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP