Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu kan jag gå frimodigt igen... ;-)




Nödvändig syssla då och då


Man lappar och lagar
sin byxa så svart
fast vännerna klagar
var är du, säg vart

du har tagit vägen...
Man tiger förtegen
men ler så förvägen
mot hel byxa egen




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-20 23:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jepp, sånt är livet, ett evigt lappande och lagande!:)
2010-04-21

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa. hur skönt är det inte att läsa om de små händelserna! Tack.
2010-04-21

  Redeemer
Härlig poesi om något så vardagligt!
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP