Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens stjärnor

 


Din hand så vacker
nu magiskt dekorerad
av samhörighets symbol
ditt finger bär samma stolthet som mitt
våra namn förevigade i dess briljans

Så enastående underbar
är din trogna närhet
gränslösa gånger hänförs jag

av dina ögons smäktande rikedom

Vackrare än morgonsolens guld
strör du framtidens stjärnor
med förtrollande sken
över allt som jag fattats

Genomträngande bedårande
bär du din aura
bländar mig ur balans

Allt som är du berör mig
till darrandets sista flämtning
ett nytt andetag skapas
och jag återföds
varje ögonblick

Kan jag utan att ta till lögn påstå
att jag känt så här förut
för något, för någon
har jag varit på en lika vacker plats
som nu, med dig

Nej aldrig min älskade
hade jag ett hem innan dig
aldrig ska jag tappa bort igen
aldrig förvilsna mig bland skuggor

Ringarna, tidlös evidens
av vår hemkomst




Fri vers av devilsangel
Läst 651 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-23 22:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett hem i kärleken - och händer som bär symbolen för evig trohet - kan det bli vackrare!
2010-05-29

  Bodil Sandberg VIP
wow vilka fina ringar!!GRATTIS!!!

en bukett rosor till er vill jag giva
och en till för att du kan skriva
så all den njutning man varsebliva

ljuuuvligt vacker poesi!!!kraaaam
2010-05-07

  aol
du mäktar skrivaså underbar fin poesi som får blodet att sjuda,kram,
2010-04-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart vackert kärleksfullt tecknat.
Ett stort Grattis och lycka till.
2010-04-25

  Elaine.S VIP
Så vackert , så lyckligt ljuder dina ord. Härligt!!
Grattis till er...
2010-04-25

  sulimaa
Nu min vän fick du mig att fälla en liten tår ...en lyckotår för er skull...du skriver så vacker så man tappar andan..den kärlekstexten slår alla andra jag läst med hästlängder! Varm kram till er båda !! :)
2010-04-24

    Lindizz
Vilken underbar bild och text, helt underbar kärleksförklaring:) Önskar dig o din kärlek all lycka:)
2010-04-24

  Michaela Dutius
Så fint att bära symbolen för hemmet i kärleken på fingret och så underbart vackert du skildrat det!
2010-04-24

  Suzy med punkterna
Bara bilden tog andan ur mig och texten...kan det bli vackrare?
2010-04-23

    Elinora
Vad underbar du är, finaste du :)
Vilken underbart vacker kärleksförklaring!
Du har äntligen du äntligen vågat hitta hem :)
Jag önskar er all lycka föralltid.

KRAMAR till Er båda <3
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel