Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttande...



att behöva erövra
världen

varje dag

när man mest
vill vara




bara vara





men inte alltid



ifred...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-03 23:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Instämmer, mycket bra detta, vara är bra men det kan bli tröttsamt i längden att bara vara alldeles ensam!
2010-05-07

  stenen/ Yv Ericsson
Nej så sant! att vara för mycket ifred kan bli jobbigt. Mycket bra!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP