Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på nåt sätt känns det som det är du som lämnat mig.




det är som om jag skulle vilja ringa upp dig och säga
hej du glömde din tandborste
men det känns tyvärr inte
som en anledning nog

jag drömde om din sommar
du ska veta jag drömde
så mycket mer än så
men allt är tid
och min önskan
en droppe
i ditt hav


och det känns så jobbigt nu
som vi båda gett upp
jag håller krampaktigt tag
vid en tid som kanske aldrig kommer
jag vill inte släppa dig
ändå måste jag
du har levt i varje ven
du har utplånat ett rike


jag vill ringa upp dig och säga
att det aldrig var meningen för oss att bli till det här
att jag kanske
höll för hårt


jag önskar du läser
läser och förstår
att det alltid finns en plats
sparad för dig

precis innanför min andning














Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-05 12:34



Bookmark and Share


    Panta rei
Oj... mitt i prick igenkänningen är total för mig!
Vackert och lite sorgligt, så som det kan vara...
2010-07-17

  Shininkagemusha
"du ska veta jag drömde
så mycket mer än så"

Sjukt snyggt.
2010-05-19

    ej medlem längre
Har suttit och stirrat på skärmen en stund, funderat på vad jag ska skriva här så du förstår vad du gör med mitt hjärta, min hjärna och min själ när jag läser dessa ord. Och kom precis fram till att jag finner inga ord, bara känslor.

Känslor som väller över, kära du.
2010-05-13

  loren
grym känsla med avslutningen!
2010-05-06

  Articlight
Ditt sätt att väva känslor med orden är underbart.
2010-05-06

  mysanpysan
"precis innanför min andning"

där slutar jag andas
2010-05-05

  amarcord
jättefint! Jag är otroligt svag för texter som känns som att de kommer från hjärtat!
2010-05-05

  Baystream
Applåderar tunga ord om ett tungt ämne! Skit bra skrivet!
2010-05-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. Älskar den sista raden. =)
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP