Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyg om du vill

smyg du om du vill
jag hör dig ändå
jag har alltid hört
dina steg
kommer alltid
eka
i mitt hjärta
finns ett svart ljus

jag är den som
du vill vara
den du vill ha

smyg om du vill
ingenting du gör går
mig förbi
jag har dig
mitt blod
är fullt av dig, din beröring
ekar
i utrymmet mellan mina celler




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin