Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om

som om det skulle göra saken
lättare sträckte hon armarna mot mig

som om det inte fanns något annat
än tåg som glider fram på bron

den där kniven på kudden och
döden i hennes ögon

som om livet varade för evigt
älskade hon mig för länge sen

stormen kom över henne
sedan

kniven virvlade
rakt in i min nacke

som om jag någonsin
skulle kunna sluta

älska dig
viskade hon




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-22 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket fascinerande dikt. Lyriskt väl utförd och hemlighetsfull på ett säreget sätt. Vad händer? Det vet man inte. Det är ett avsked - och det är en mycket stark laddning.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin