Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T-ord

Trötta Tilda
trampade tröstlöst,
tills tårarna trillade tätt.

Tillräckligt tryck trasar
till och med
Tiger-Tildas tår.

Trams! tycker Trumpna Ture.
Tårar torkar.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin