Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta tuggar jag


sakta
tuggar jag
i mig
dig

du krasar
mellan
mina tänder
maler
dig till aska

vet du inte
du kommer alltid
hos mig

brutna delar av
din kropp
finns
alltid inuti min




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-09 11:01



Bookmark and Share


  Aftonvännen
stor och skrämmande

ser de små

inte sig själv
2010-05-09

  Love von Melen
stört
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin