Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara tårarna


Han sov
i hundra år och när han vaknade
var han redan långt borta

Han sa
spara tårarna till en annan gång

jag tänkte
det kommer alltså att bli värre än så här

Men
regnet faller fortfarande
getingarna är helt obekymrade
träden är ännu trädiga
mitt hem är fortfarande skitigt

och
jag sitter ledsen över tangenterna igen

allt är som vanligt
och kommer så förbli

vad trodde jag
egentligen?




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 20:29



Bookmark and Share


  Uppnerhögervänster
Du har verkligen lyckats sätta fingret på den där känslan. Igenkänningsfaktorn är skyhög. Vackert.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin