Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2004.


Komplett galen

Ytterligare en gång
gick livet vidare utan man.

En illusion fattigare.
En bitter rynka rikare
går jag vidare utan man.

Komplett.
Galen.

Min kärlek stormar alltid in
torkar aldrig fötterna
skitar ned mina golv
(Leran doftar underbart!)
Jag faller som en fura
det ömsinta vilda det galet behärskade

Sedan tassar min kärlek alltid ut
Igen
Igen
igenigenigenigenigenigen
Försvinner spårlöst
galet
behärskat

Nu får jag städa mina golv
Igen.

Galen.

Tur jag är
Jag.

Komplett.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin