Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

Hur ska jag säga
Jag vill inte låna
jag vill äga
dig
vill jag inte låna inte
ens till den lägsta räntan livet
kan erbjuda

Hur ska jag säga
Jag vill inte låna
jag vill ha
dig
vill jag ha inne i mig
länge
kommer jag älska dig

Hur ska jag säga
Jag vill inte låna
Dig
Utan vill bara att du vill
vara inne i mig
Länge
Och älska mig




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 17:46



Bookmark and Share


  Aftonvännen
precis så där kan du känna

och visa det

förneka det

och sen säga det
2010-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Mänskligt.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin