Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla tejprullen


jag kanske kommer behöva
att du håller ihop mig
när jag kommer hem

jag kanske kommer behöva
dig kommer du orka

jag är rädd att du inte
håller

vi får ta fram silvertejpen
igen

först du å sen jag
som
två inlindningar

mumier i silverlindor
gråa puppor

jag kanske kommer behöva
bli ihophållen
men jag är rädd att
det inte är nån idé

jag får fortsätta
ändå.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 229 gånger
Publicerad 2010-05-11 11:42



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Allt som inte går att laga med silvertejp är trasigt.
2010-05-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2010-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Tejpen symboliserar något artificiellt, som ett försök att laga något som är dömt att gå sönder.
"Love will tear us apart again".

"Men för all del...jag kan ha fel"
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin