Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÄNDVERK?


Hennes hårsvall
likt ett vackert vattenfall.
Jag blickade in i hennes ögon;
tomheten lyste klar.

Hennes kropp
så skön att skåda
men där rådde tom tystnad
tomhet, bara ett skal.

Åh, du undersköna kvinna
berätta om ditt liv!
om det du tvingats uppleva?
din mörka hemlighet…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-11-11 12:11



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
mjo...man undrar...kunde hon tala?
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors