Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Poesi för vår överlevnad\"


LIVETS GÅNG


Grisar
kriser
solen strålar
ängen bryr sig ej.

Naturen vaknar
finns där bara
finns där för att vara
finns för att förbli.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-11-11 14:27



Bookmark and Share


  P'u
jajjamänsan!

Att moder natur är så medgörlig och tyst kan dock bli hennes död, eftersom vi människor har en förmåga att bara märka det som vrålar.
2005-11-18

  swimsus@gmail.com
japp..den tyste observatören bland oss alla stressade tokar. Fint skrivet..
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors