Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt dig inte luras av mina perfekta tänder

och nu när jag bara
vill slita ut dina ögon
och
stampa på dem

ge mig en anledning
ge mig bara en enda

jag kan visa dig ett och annat fult trick

det kommer göra ont och
det kommer inte va vackert

och jag kommer njuta




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin