Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12-05-2010 23.00


iakttagelse


På golvet
en halvfull ryggsäck

fyra burkar majskorn
fyra burkar tonfisk
två rullar chips
två flaskor vatten
bandaget kirurgtejpen
fängselnyckeln fickkniven

Höjer blicken
-är du redo för en veckas äventyr?

i spegeln någonting
annat en flod av ljus
nerför
vit hud

något obesvarat
mörkt
i blicken

det stundande äventyret
vaksamhet blandad med
det avslappnade inväntandet av
det oförutsägbara

hon är vacker ibland.

hondär.

spegeljaget.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 23:42



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
En intressant text, vår ryggsäck som inte får vara proppad av gammalt om vi vill få plats med nytt. Jag tycker om ihopskrivningen i hondär. Sen läser jag "i spegeln någonting/annat än flod av ljus" i st f "en", blir snygg tvebetydelse då.
2010-05-14

  Niclas Petersson VIP
"i spegeln någonting
annat en flod av ljus
nerför
vit hud

något obesvarat
mörkt
i blicken"

Så jäkla vackra rader.
Gillar.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin