Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlakroppar brinner när våra händer far och dansar…Färg och ljus föds...


EFEMERID…

Jag har inget namn.
Mitt träd är ett enda löv,

jag sover hela natten och
en himlens stjärna kommer
att förlänga
vilken oändlig tid,

böj ner för mig, faller du

Oket, glöm det
verkligheten i själen bor
resten är bilderna ur
önskningar skapats

genom sinnen
tänker på dig i stillhet
kaffe doftar minnen, livet leker

som en spegling i känslan av
inre flamma, hys och famnar

och andas…
Andas utan att veta, när
melodins horisont tystnar…



© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 632 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-05-13 04:45



Bookmark and Share


  Anna*
Smekande vackert! Böljande och starkt så jag ryser. Applåder
2010-10-11

  Danne
Bryt upp, bryt upp den nya dagen gryr
Oändligt är vårt äventyr.
Den mätta dagen den är inte
störst.
Den största dagen är en dag av törst.

(Karin Boye.)
2010-06-15

  tom boreland
nu händer det något
2010-06-02

  Lars Hedlin
Berör och gör en glad :)
2010-06-02

  Lasseman VIP
Som en kärlekens sång till livet kändes denna som!.. eftersom den vidrörde hjärtat.. applåder
2010-05-24

  aol
underbara rader som letar mitt hjärta
2010-05-17

  anits VIP
Vackra berörande rader, som leder
till eftertänksamhet
2010-05-13

  En strimma av guld
Jag har inget namn..... vackert och en skönhet i det du skrivet. Känns som ett med naturen och livet och kärleken.


"Jag har inget namn.
Mitt träd är ett enda löv,"
2010-05-13

  kärleks ängel
som ett vacker täcken som ger omfamning!!!
2010-05-13

    ej medlem längre
Din dikt fascinerar mig med sin skönhet i ord och tanke. Tycker om idén att "verkigheten bor i själen... att resten är bilder som önskningar skapat". Slutraderna är så vackra!
2010-05-13

  Elaine.S VIP
Vacker och stillsamt eftertänksam poesi. Tycker mycket om slutet
"och andas…
Andas utan att veta, när
melodins horisont tystnar…"
2010-05-13

  Quasimodo
Svävande genom oländigheter, på gränsen mellan allt och intet, men med en känsla varm i möjligheten att vara och känna i det som är och blir!
2010-05-13

    ej medlem längre
längtande fragment som styrs samman på ett skönt sätt. tack!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris