Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapsodisk brådska - Trasdockan 2


Lilla vän, din vilja växer i skogen. Du är för ung för att veta ditt eget bästa.
Var inte så klängig, du vill väl inte bli en klängranka som vuxen!
Nu är du tyst och äter upp alltsammans – inte minsta lilla grötrest vill jag se!

Barnet kräktes ändå…

Hur kan du säga så om Pappa? Han som alltid gosar med dig…

Nej, du får inte följa med på mormors begravning – du är för liten för det.
Du skulle bara få mardrömmar…
Förresten begriper sig inte barn på begravningar.

Här kommer barnvakten, han har visst suttit i fängelse... - ha så kul!





Prosa (100-ordare) av Caprice! VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-13 18:17



Bookmark and Share


  Anna*
De dysfunktionella söker sig till likasinnade. Utsattheten blir så total. Väl beskrivet här!
2010-05-16

  stenen/ Yv Ericsson
Ja det var ju minst sagt en sanning om föräldrar som dumpar besväret..mycket bra!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP