Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i egna händer


tvätten hänger på linan
solen håller på att gå ner
hon står och väntar
på bussen
eller kanske något annat

hon strök tvätten från förra veckan
sen hängde hon den nya
hon packade väskan såg sig om
tvekade
tvekade
andades

hennes hjärtslag
i tystnaden
som en mörk föraning

ingenting kvar
här finns
ingenting längre som kan hålla henne kvar
hålla henne levande
i rörelse i förändring i utmaning

i dans

nu står hon och väntar
på bussen eller
kanske nåt annat

något som kan väcka skaka om
knuffa henne utmana
få henne att känna sig levande
igen





Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint med det alldagliga anslaget med tvätten, som sedan lämnar plats för den okända, men förhoppningsfulla, framtiden i slutet.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin