Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett enda svar


är ensam ikväll
med tystnad
och skrik

det är bara jag
det är stilla
inom mig

jag har levt länge
jag är äldre
än
mig själv

ute jagar en kråka
en hök

jag har lämnat min värld
jag har givit mig av

gång på gång
lämnat allt bakom mig
sökt
lyssnat

jag har fått svar
ett enda
mina hjärtslag
blandade
med en annans

jag saknar dig
men
vet inte vem du är

kom hit
visa mig




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 18:38



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Kan känna en saknad när man läser.
"jag har levt länge
jag är äldre
än
mig själv"
och
"jag har lämnat min värld
jag har givit mig av"

..ibland står man där igen själv som en jävla
pajas...
Gillas, bokmärke!
AE
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin