Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
polygamistens självömkan


jag är en player älskling

begrav mig

låt mig ruttna på komposten
skrapa bort mig från
badrumsspegeln
spola ner mig i toaletten

se inte på mig
andas inte
mig

begrav mig
ensam, djupt ner
så att man kan gå
på mig
när jag blivit till gräs

packa bort mig i fodralet
ställ undan mig i skåpet
sprid mina kroppsdelar över åkern
som ett forntidsoffer

se inte på mig
andas inte
mig

Jag väntar här
du håller mig varsamt
mellan dina vassa tänder
krossa mig när du vill.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin