Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

majnatten är så vacker och jag undrar om du liksom jag, känner.





jag längtade efter tiden
efter hålrummen
jag satte ett hopp
i dina händer


men mina gropar
eviga
och mina fingrar
inget ditt hjärta förstod
















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-17 22:22



Bookmark and Share


  Hilda Sofia
ååhhhh Tove!!
2010-05-20

  Betraktaren
det här får mig att vilja skriva mer. speciellt stycke nummer två.
2010-05-18

  Per Rydberg
Dikten målar och orden är milda. Då framstår känslan så mycket starkare. Rubriken blir i min läsning det mest kraftfulla i dikten, och får helheten liksom att värka.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP