Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer det allra första

Att aldrig mer ha sex med någon annan
Att leva med samma människa resten av livet
Det är knappast något jag sörjer
Tvärt om

Men
Att aldrig mer
Få uppleva
De där första leendena
Antydningarna
Vibrationerna
Spänningarna som inte riktigt går att ta på
Men som inte heller går att missta sig på
Den första prövande beröringen
Gensvaret
Bekräftelsen
Den första kyssen
Den svindlande glädjen
I det allra första

Det
Kommer jag sakna
Det
Saknar jag redan




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 09:59



Bookmark and Share


  Aftonvännen
hemlis

det du skriver gäller både kvinnor och män
fast män får bekräftelse när de talar om att de knullat
precis som kvinnor

men det är spänningen i början som gör oss sugna
otrogna och saknande
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson