Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en dikttitel - minns tyvärr ej vems. Tack i alla fall! ;-)


Eviga drömmar


När vingarna hemligen sväva på orden
då känner sig diktaren kaxig på jorden

När Ikarosflykten i skräck stannar av
då skrumpna dess vingar och lägges i grav

Så bli vi med åren en lugnare skara
som väljer att titta på drömmaren bara

Men hemligen snickras på starkare vingar
som bära båd' skalden och sången som klingar…





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP